3D-utveckling: London Dynamics

Vi har varit med från start och utvecklat London Dynamics produkt och vi utför fortfarande idag en stor del av deras utvecklingsarbete.

Se resultatet

3D

AR

Ökad försäljning

Kostnadseffektiv lösning

London Dynamics är ett kundprojekt som vi är särskilt stolta över. De arbetar med att hjälpa företag implementera avancerade och realistiska 3D och AR-upplevelser på befintliga webbsidor. Man kan säga att de på ett kostnadseffektivt sätt adderar smarta 3D-lösningar utan att göra ingrepp i kundens försäljningsflöden.

Mer värde för kund

De adderar alltså värde i en redan befintlig modell. De gör det bland annat genom att skapa 3D-modeller av kundernas produkter så att deras kunder i sin tur tex. kan testa att placera produkterna i sitt hem. Det bästa av allt är att det helt sömlöst kan implementeras i så gott som vilket e-handelssystem som helst.

Från start till mål

Vi har varit med från start och utvecklat London Dynamics produkt och vi utför fortfarande idag en stor del av deras utvecklingsarbete. Testa nedan!

Se mer

Klicka in på London Dynamics hemsida för att ta del av vår 3D-utveckling.

londondynamics.com

Plingot

Vi är ett team av utvecklare med lång och bred erfarenhet. Komplicerade problem är det som får upp oss på morgonen - vi brinner för utmaningen och är inte rädda för att konstant höja ribban.

Gasell
Logotype Inverse 4

Plingot AB ©

Designad av SALTY Communication