Apputveckling: Ladda Bil

Vi har byggt en app som låter användare hitta lediga laddstolpar runt om i Sverige.

Se resultatet

Realtidsuppdateringar

Navigationsplanering

Lediga laddstolpar i Sverige

Ladda Bil är den helt nya elbilsappen som är elbilsägarens bästa vän. Appen där fokus är användarvänlighet, låter användare hitta lediga laddstolpar runt om i Sverige. Appen innehåller realtidsinformation för många laddstolpar där du enkelt kan se tillgänglighet och pris. Eller varför inte ta hjälp av ruttplaneraren för att enkelt planera laddningen utmed din nästa resa så du kan fokusera på resan och inte batterinivån.

Plingots roll

Tillsammans med strategiska partners så tog vi idén till verklighet. Utvecklingen har inneburit många spännande lösningar och vi kan stolt säga att resultatet blev grymt!

Realtidsuppdatering av tillgänglighet direkt i appen. Hur funkar det?
Det ska vi berätta. Enkelt förklarat så kan alla laddstolpar prata med appar genom ett smart kommunikationsverktyg. Direkt när någon påbörjar eller avslutar en laddning så skickar laddstationen ut till världen att dess status har förändrats. Sedan ligger vi på Ladda Bil och lyssnar efter dessa förändringar, när en ändring sker så uppdaterar vi i realtid statusen inuti applikationen. Vill du veta mer, hör av dig!

Och det här är bara början. Vi planerar redan den fortsatta utvecklingen tillsammans av appen.

Ladda Bil innehåller över 34,000 stolpar finns inlagda i Ladda Bil appen. Tror du inte oss? Ladda hem appen redan idag, du hittar appen där appar finns!

Screenshots

Se mer

laddabil.se

Plingot

Vi är ett team av utvecklare med lång och bred erfarenhet. Komplicerade problem är det som får upp oss på morgonen - vi brinner för utmaningen och är inte rädda för att konstant höja ribban.

Gasell
Logotype Inverse 4

Plingot AB ©

Designad av SALTY Communication