System & integrationer

Såväl inom näringslivet som inom offentlig sektor pågår en ständig jakt på effektivisering. Man letar efter smartare lösningar, putsar på processer, försöker få ut det mesta av tid och resurser. I denna strävan ingår att öka digitaliseringen och att använda digitaliseringen som ett verktyg.

utvecklare sitter och kodar system framför dator

Kodspråk

C# / .NET

React

C++

Hjärnan bakom

Bakom alla innovativa funktioner och häftiga 3D-upplevelser finns alltid supportsystem som gör funktionen eller upplevelsen möjlig. På Plingot har vi mycket gedigen kompetens inom systemutveckling och vi bygger de tillhörande stödsystemen till de appar, spel och 3D-projekt som vi tar oss an. Det kan exempelvis vara adminverktyg, webbapplikationer eller integrationer till andra system.

Effektivisera och automatisera

Vi bygger även system och integrationer i andra syften så som för att hjälpa företag effektivisera interna processer eller helt automatisera vissa arbetsuppgifter. Vi har också stor erfarenhet av att skapa integrationer till olika betalningssystem, bokföringsprogram och sociala nätverk.

Är det er tur nu?

Vi vill gärna veta vad ni har för idéer.

Börja utveckla

Kundcase

Läs mer om hur vi löste integrationer med Fejron.

Läs mer om caset

Plingot

Vi är ett team av utvecklare med lång och bred erfarenhet. Komplicerade problem är det som får upp oss på morgonen - vi brinner för utmaningen och är inte rädda för att konstant höja ribban.

Gasell
Logotype Inverse 4

Plingot AB ©

Designad av SALTY Communication