Bli en av oss

På Plingot har vi en bred kompetens inom utveckling. Vi arbetar med bland annat 3D, systemutveckling, integrationer, apputveckling, VR, AR och MR inom olika områden.

Vi arbetar med allt ifrån stora, globala varumärken till mindre egna projekt och vi har spetskompetens både när det kommer till spelmotorer så som Unreal och Unity, bygga mobilapplikationer som har stöd för CarPlay och Android Auto och inom systemutveckling av olika slag.

sneakers vid plingots dörrmatta

Vi söker dig som:

Gillar att hitta innovativa lösningar.

Kan C# / C++ / React m.m.

Har erfarenhet inom området från tidigare jobb.

En vilja att utvecklas och utveckla.

Känns det rätt? Hör av dig!
En spontanansökan tas alltid emot.

Vår rekryteringsprocess

talenteer logga

Talenteer är ett IT-rekryteringsbolag med sina rötter i Växjö. Talenteer bryr sig om individen och går den extra milen för att hitta rätt medarbetare till rätt uppdrag.

Rekryteringsprocessen med Talenteer innebär:

  • En första intervju med en av våra rekryterare där vi går igenom allt du som kandidat önskar att få ut av din arbetsplats för att sedan kunna presentera hur Plingot kan möta dina förväntningar. För oss är det viktigt att hitta långvariga relationer och dem får man bara om båda parter är 100% nöjda.
  • Tekniskt test där vi får se vilken nivå du ligger på i din kompetens för att kunna få in dig på rätt sätt i Plingots team.
  • Intervju med oss på Plingot.

Plingot

Vi är ett team av utvecklare med lång och bred erfarenhet. Komplicerade problem är det som får upp oss på morgonen - vi brinner för utmaningen och är inte rädda för att konstant höja ribban.

Gasell
Logotype Inverse 4

Plingot AB ©

Designad av SALTY Communication