3D-utveckling

På Plingot har vi en bred kompetens inom 3D-utveckling. Vi arbetar med både VR (Virtual Reality), AR (Augmented Reality) och MR (Mixed Reality) inom olika områden.

Vi arbetar med allt ifrån stora, globala varumärken till mindre egna projekt och vi har spetskompetens både när det kommer till spelmotorer så som Unreal och Unity och inom rendering av olika slag.

3dutvecklare-som-utvecklar

Områden

Augmented Reality

Virtual Photography

Mixed Reality

Virtual Reality

Vi tänjer på gränserna

Vi brinner för 3D-utveckling och vill arbeta med projekt som ligger i framkant och tänjer på gränserna till vad som idag är möjligt. Vi välkomnar därför alla förfrågningar kring 3D, oavsett scope.

Virtual Photography

Det vi arbetat mycket med på senare tid är tex. virtual photography som i praktiken går ut på att kunna ta bilder utan att använda en kamera eller sätta upp en studio. Bilderna tas i virtuellt uppbyggda miljöer vilket kan vara mycket kostnadseffektivt för tex. företag som kontinuerligt behöver nya produktbilder.

desk-wireframe desk-render

Testa AR!

Vi har också byggt flera produktkonfiguratorer med realtidsrendering med stöd för att visa produkten i AR direkt ifrån telefonen, likt denna nedan:

Egna projekt

Utöver våra kunduppdrag arbetar vi också på egna projekt så som exempelvis vårt escape room. Vårt escape room är ett spel som man spelar i ett vanligt VR-headset. Se förhandsvisning nedan:

Är det er tur nu?

Vi vill gärna veta vad ni har för idéer.

Börja utveckla

Kundcase

Läs mer om hur vi jobbade med London Dynamics.

Läs mer om caset

Plingot

Vi är ett team av utvecklare med lång och bred erfarenhet. Komplicerade problem är det som får upp oss på morgonen - vi brinner för utmaningen och är inte rädda för att konstant höja ribban.

Gasell
Logotype Inverse 4

Plingot AB ©

Designad av SALTY Communication