Apputveckling: Smålands Spelhall

Vi har byggt en app som maxar upplevelsen i Smålands Spelhall, en arkadhall i Växjö.

Se resultatet

Statistikföring

Gamification

Maximerad upplevelse

Smålands Spelhall expanderar och flyttar till nya lokaler i Växjö. I samband med sin nyöppning har de en vision om att kunna lansera en ny app som maximerar spelupplevelsen i den nya hallen.

För att få sin vision verklig kontaktade Smålands Spelhall oss på Plingot för att se om vi tillsammans med dem kunde ta fram en app som matchade deras tankar

Plingots roll

Därför är vi i detta nu i full gång med själva uppbyggnadsarbetet av appen som kommer att innehålla flera roliga och smarta funktioner. Du kommer till exempel att kunna sätta upp en trekamp och tävla mot familj och vänner – vem får högst poäng? Vem är snabbast i Sega Rally?

Du kan givetvis också läsa om alla spelen, få instruktioner och via en karta hitta var dina favoritspel är placerade i lokalen. Det är även i appen som du enkelt kommer att kunna boka ditt företagsevent, se öppettider och tar del av Spelhallens kontaktuppgifter.

Och det här är bara början. Vi planerar att tillsammans med Smålands Spelhall vidareutveckla appen och fylla på med ännu fler spännande funktioner framöver. 

spelhallen web

Se mer

smalandsspelhall.se

Plingot

Vi är ett team av utvecklare med lång och bred erfarenhet. Komplicerade problem är det som får upp oss på morgonen - vi brinner för utmaningen och är inte rädda för att konstant höja ribban.

Gasell
Logotype Inverse 4

Plingot AB ©

Designad av SALTY Communication