Apputveckling: UZIT

Ett av våra senaste app-projekt där vi varit med från idé till lansering och där vi nu arbetar med vidareutveckling. UZIT är en köp- och säljplattform för begagnad idrotts- och fritidsutrustning med den unika twisten att en andel av köpesumman för varje försäljning tillfaller en idrottsförening som säljaren valt ut.

Se resultatet

Anpassat sporttema

Unika frilagda bilder

Ultrasnabb app

Från idé till lansering

UZIT är ett av våra senaste app-projekt där vi varit med från idé till lansering och där vi nu arbetar med vidareutveckling. UZIT är en köp- och säljplattform för begagnad idrotts- och fritidsutrustning med den unika twisten att en andel av köpesumman för varje försäljning tillfaller en idrottsförening som säljaren valt ut.

Ny intäktskälla till föreningar

UZIT är den perfekta partnern till en idrottsförening som vill arbeta hållbart samtidigt som de drar in pengar till föreningskassan. I stället för att sälja lotter eller dyl. kan föreningens medlemmar ansluta sig till UZIT, köpa och sälja begagnade idrottsutrustning och skänka valfri andel av sina intäkter till föreningen, dock minst 10%. Både föreningen, medlemmen och planeten gynnas av upplägget och det hela sköts i ett toppmodernt appgränssnitt som är superenkelt att använda.

mockup uzit web

”Plingot har hjälpt oss ta vår idé hela vägen från ritbordet till marknaden. Vi är mycket imponerade över deras engagemang och kompetens, utan Plingot hade vi aldrig kunnat erbjuda en så avancerad produkt som vi idag gör.”

Fredrick Göthberg, Grundare & VD på UZIT

Smarta funktioner

Vi har byggt och designat appen från grunden tillsammans med UZIT och hösten 2022 lanserades vi den på App Store och Google Play. Appen innehåller funktioner så som tex. automatisk friläggning av annonsbilder, lösenordsfri inloggning, chatt, swishbetalning och erbjudanden från UZITs samarbetspartners.

Smidigt adminverktyg

Som användare i UZIT behöver man ett abonnemang vilket vi hjälpt UZIT att sätta upp så att man kan teckna det direkt i både App Store och Google Play. Vi har också byggt ett adminverktyg där UZIT kan administrera sina medlemmar, granska och godkänna annonser och överblicka sina viktigaste KPIer i dashboardformat.

Prova appen

Det finns hur mycket som helst att berätta om UZIT men det bästa för att du ska få en uppfattning är helt enkelt att testa själv. Ladda ned appen här.

Se mer

uzit.se

Plingot

Vi är ett team av utvecklare med lång och bred erfarenhet. Komplicerade problem är det som får upp oss på morgonen - vi brinner för utmaningen och är inte rädda för att konstant höja ribban.

Gasell
Logotype Inverse 4

Plingot AB ©

Designad av SALTY Communication