Apputveckling

På Plingot kan vi hjälpa dig ta din idé från ritbordet hela vägen till App Store och Google Play.

Vi har lång erfarenhet av att bygga smartphoneapplikationer och har i praktiken arbetat med det sedan det blev en grej.

Vi bygger appar både för internt bruk och för publik lansering och vi tar fram de stödsystem och integrationer som appen potentiellt behöver, så som tex. backofficefunktioner och kopplingar till betalnings- och bokföringstjänster.

app dev web

Plattformar

App Store

Google Play

Android Auto

Apple CarPlay

Din partner hela vägen

Som utvecklingspartner kan vi hjälpa er med apputveckling och även eventuell publicering i appbutikerna eller annan distribution om appen inte är avsedd för publikt bruk. Efter lansering ansvarar vi för drift, underhåll och vidareutveckling om ni önskar det.

Apputveckling för alla plattformar

Utöver renodlade smartphoneappar arbetar vi också med att ta fram eller anpassa appar för tex. smartklockor, Apple CarPlay och Android Auto.

3V6A3822

Spel eller community? Vi löser det

Vi har arbetat med ett brett spektrum av applikationer, allt ifrån spel till ett socialt community för pensionärer. Den gemensamma nämnaren för alla projekt vi ger oss in i är att vi tycker att de är innovativa och intressanta ur ett tekniskt perspektiv och att de har ett större syfte.

Är det er tur nu?

Vi vill gärna veta vad ni har för idéer.

Börja utveckla

Kundcase

Läs mer om hur vi utvecklade Uzits köp- och säljapp.

Läs mer om caset

Plingot

Vi är ett team av utvecklare med lång och bred erfarenhet. Komplicerade problem är det som får upp oss på morgonen - vi brinner för utmaningen och är inte rädda för att konstant höja ribban.

Gasell
Logotype Inverse 4

Plingot AB ©

Designad av SALTY Communication